Kommende konserter...:
Vi spiller gjerne for deg!

Drømmere & Drankere i Frognerparken

Drømmere & Drankere planlegger nå høstens og vinterens konserter. Kjenner du er seriøst spillested vi kunne passe på, så send oss gjerne et hint: dagtufte@hotmail.comAvholdte konserter:...

2015: 27. nov Buckleys, Oslo

2015: 14. aug Olsen på Bryn, Oslo

2015: 7. aug Grisehuset, Brønnøya

2015: 26. juli Kleppan-festivalen, Stokke

2012: John Dee, Oslo 20. des

2012: Buddy, Drammen 19. des

2012: Lesestedet, Ås 14. des

2012: Lesestedet, Ås, fredag 7. sept.

2012: Grünerløkka ølfestival, Københavngt, 25.aug

2012: Bluegrassfestivalen, Risør. 13. juli

2012: Buddy Scene, Drammen 18.04.2012.

2011: Sound Of Mu, Oslo 10.12.2011.

2011: Buddy, Drammen 5.11.2011.

2010: 2 comeback-konserter!

(bare i november, og går igang med ny skive)

Etter å ha gjort suksesser på Parkteateret og Herr Nilsen (takk til alle som møtte opp!) i Oslo tidligere i høst, setter vi kursen hjem til Drammen. På Buddy Scene (gml. Cutty Sark) hvor vi tidligere har spilt fem konserter (og bare fått sparken fra èn!) holdt vi en lyttekonsert (som om ikke alle D&D-konserter er det) torsdag 4. november. Den begynner tidlig, allerede klokka 20.03 så dere rekker siste buss hjem til Konnerud, folkens.

Lørdag 13 november er vi tilbake i Oslo, på M3 (Maridalsveien 3) hvor vi gjorde en utrolig konsert i februar i fjor. (Utrolig fordi bassist Hans-Martin var så matforgifta at han egentlig burde vært på toalettet under hele konserten - men han løste problemet ved bare kjappe og plutselige sporadiske fravær fra scenen. "Fantastisk!" som Banjo-Erlend pleier å si.

Den triste nyheten (det er alltid en) er at vi dropper julekonserten på Sound of Mu i år - men er folk i julestemning allerede i november gjør vi sjølsagt "Jesus sitter på låven" og våre andre juleklassikere på M3.

Se ikke bort i fra at det kan dukke opp spenstige gjestemusikanter på begge konsertene. Vi gleder oss også til å prøve ut splitter pine nye låter for dere.

Og i desember drar vi studio for å begynne på vår neste cd.

Buddy Scene 4. nov kl. 20.03
M3: 13 nov. kl. 21.03

Vi sees!

To D&D-konserter i september!

Er tilfeldighetene plutselig blitt våre venner, eller er det Gud som plutselig er blitt god?? Nå er vi ihvertfall hyra til to konserter i Oslo i september. Kanskje det er gjetord om suksessen på Bluegrassfestivalen i sommer som gjør susen. Nå er Morten tilbake i folden så musikken blir minst like god som på festivalen - det kan godt hende vi får en eller flere spennede gjesteartister også...

Søndag 19. september spiller vi med Little Maggies (bluegrass/country med vakker pikesang) på Parketeateret på Olaf Ryes plass (kjernkar han Olaf!). Konserten begynner tidlig. Dørene åpnes kl. 19.30. Og avsluttes i kristelig tid (hm...) kl. 23.00 Hele sullamitten koster bare 80,- kroner

Onsdag 29. september skal vi spille en dobbeltkonsert med amerikaneren Steve Simmons (som jeg må medgi vi ikke kjenner så mye til) på Herr Nilsen - rett ved Tinghuset -i regi av Norsk Bluegrassforening. Tror de pleier å åpne ved 20-tida, men detaljene har vi ikke fått ennå.

Vi kommer nok til å gjøre "Banditos" begge kveldene, men to like konserter med D&D? - glem det! Og møt opp!!

Vel møtt!!

JULEAVSLUTNING!!!

Sound of MU 12. desember

Drømmere & Drankere med nisseluer

For en gangs skyld er Drømmere & Drankere for tidlig ute. Vi avslutter derfor jula 2009 lørdag den 12. desember.

Selvfølgelig blir det gamle favoritter som "Bestemor ble drept av et reinsdyr", "Jesus sitter på låven" og "Min siste juleøl", i tillegg til en smekker samling av våre "smallest hits" og noen nye låter om meninga med livet og alt det der.

Sound of MU har i desember en vakker utstilling av geriljabroderier på veggene som kan nytes før og etter den omlag to timers lange konserten til Drømmere & Drankere. (Under konserten ser vi helst at du ser på oss.)

Sound of MU ligger nederst i Markveien (nr. 58) i Oslo
Inngang kr. 100 .- (inkl. cd)
Det er begrensa med sitteplasser på Sound of MU så de late bør komme tidlig. Bandet starter nok ved 20.33-tida.

Julekonsert på Sound of Mu den 5. desember

"Låter fra et veikryss" - Drammen 9. januar 2009

Josefine, 27. september 2008

Vi hadde sjølsagt satt av lørdag 27. sept til til å høre De Musikalske Dvergenes konsert på Josefine Vertshus, Josefines gate 16 i Oslo, men hva skjer? Jo, DMD ber pent om D&D kan være ekstraspesielle gjestestjerner på konserten deres! Det var en fantastisk mulighet til å vise oss fra vår mest arrogante og hovne side. Men vi feiga ut.
Vi stilte for våre musikalske fettere fra vest! Vi var faktisk litt mer enn en smule, ja kanskje et helt brød, stolte over å bli spurt.

John Dee, 4. juli 2008

Fredag 4. juli spilte Drømmere & Drankere på John Dee i Rockefeller-bygget. Foggyboys stilte med høy banjo-faktor, slitne hatter og spagettiwestern-bluegrass.

Buddy, Drammen 31. mai 2008

Akustisk matine & Rock'n roll på kvelden. Les mer!

Vito's (Lierskogen) 26. april 2008.

Vi fikk et tilbud vi ikke kunne avslå, og lover å spille for livet.
Gamle Drammensvei 103. på Lierskogen Start 20.30. 100 kroner. Begrensa antall billetter.

Her kan du lese mer om Vito's: www.deldet.no/artikkel.php?aid=596

Heggedal, 2. februar 2008!

Allerede 2. februar 2008 (lørdag) er vi tilbake med en marathonkonsert på Rustad Meieri / Heggedal kulturpub. Vi må ha gjort noe riktig da vi var på puben i november og ble invitert tilbake. (Kanskje det var fordi det var veldig hyggelig å spille for så mange hyggelige folk.)

Puben ligger i Vollenveien 193 - et steinkast fra Heggedal stasjon. (Det er bare å ta Spikkestad-toget og hoppe av når høytaleranlegget sier "Heggedal".)

Vi starter ved ved 22.00-tida og spiller til langt på natt.

15. desember 2007, Oslo

Juleplata vår vil bli behørig presentert på Sound of Mu lørdag den 15. desember (dog uten barnekor). Sound of Mu er et knasende hyggelig sted hvor vi sist spilte 18. mai. Til publikums store forundring og begeistring. (Det var da Tuft'n hadde halsbetennelse og nesten alle var enig om at det var genialt av ham.) Det skjer også mye annet skøy der så sjekk ut stedet på www.soundofmu.no

Se ikke bort i fra at det kan komme noen flere (men ikke mange) konserter i høst.

26. oktober Nesoddtangen

Fredag 26. oktober spiller Drømmere & Drankere på den anerkjente musikkpuben Signalen på Nesoddtangen, og følger dermed i fotsporene til HGH, Home Groan, Trond Granlund, Lars Beckstrøm etc. Den trivelige puben ligger bare en liten ferjereise unna hovedstaden. Se http://www.signalen.no

Konsert i Son 6. juli 2007

Årets sommerbegivenhet finner sted i Son De modige sjarmtrollene i Drømmere & Drankere drar nesten utenlands for årets sommerkonsert. Hele veien til Son. Vår gode fan og soning Arve Stolen satte oss i kontakt med Cafè Neptun som gjerne ville stå for et evenement Østlandets nordligste sørlandslandsby har sett maken til. Men det får de neppe. Etter planen skal dette foregå i bakgården til Cafè Neptun fra klokken 20.00, fredag 6 juli 2007. Du må betale 100 kroner for å komme inn. Drømmere & Drankere skal spille to drøye sett med klassikere, nye låter og gamle feiltagelser. Etter å ha tatt ballegrep på publikum på Sound of Mu 18. mai, er bandmedlemmene nå blitt ganske arrogante og blærete og det er all grunn til å tro at dette kan gå helt galt. Nyttig bakgrunnsinfo: Den viktigste bergarten i Son er gneis, og typen som finnes i kommunen kalles Vestby-gneis. Den er svært varierende i karakter, med innslag av kvarts, feltspat og glimmer. Mer om Cafè Neptun finner på på www.cafeneptun.no

Drømmere & Drankere spiller dagen derpå!

Stedet er kulturkafeen ”Sound of Mu” nederst i Markveien i Oslo, klokka er 21.03. Prisen er 100 .- kr. Datoen er 18. mai

Denne gangen blir det ikke noen presentasjon av plata, men en konsert med nye, gamle og omarbeida låter (hvorav noen fra cd’en). Prisen er stiv og ulempen er at når vi tar så grovt betalt føler vi oss forplikta til å spille lenge – minst to sett. Det at vi spiller dagen etter Kristi himmelfart vil selvfølgelig bli behørig markert.

Så sett av fredag 18. mai!

Sjekk ut stedet på www.soundofmu.no

Josefine vertshus, Oslo 29. september 2006

Den trofaste Drømmere & Drankere-fan Geirmund Jor fyller 50 år i disse dager og feirer jubileet på Josefine vertshus i Oslo (Josefinesgate 16) fredag 29 september. Geirmund ønsket selvfølgelig favorittbandet sitt til å spille i bursdagen og det kommer vi til å gjøre.

Geirmund som har to fine unger og en redaktørkone ønsker seg ingen fødselsdagsgaver, men oppfordrer alle som kommer til å gi bidrag til hans hjertesak: sos-barnebyer i Angola – et krigs- og aidsherjet land med en gjennomsnittsalder på 18 år. På den bakgrunnen bestemte vi oss for å spille gratis.
Nå er Geirmund en så stor D&D-fan at han anser alle andre D&D-fans å være familie. Dere er derfor hjertelig velkomne til hans bursdag – og kan lese om, og bidra til barnebyen, på www.sos-barnebyer.no.

Vi starter nok ikke før ved 21-tida.
Kart her.

Brønnøya i Asker, 3. februar 2006

Drømmere & Drankere spiller på Grisehuset- i gangavstand, igjen. Fredag den 3. februar spiller Drømmere & Drankere på velhuset "Grisehuset" på Brønnøya i Asker. Litt kronglete for de fleste, men i gangavstand til Knuts landsted på den vakre øen. Publikum vil møte et adskillig mer mer råkkete og enda daffere band, etter at Dag Inge tok styringa fra plassen bak trommene - verken Knut, Dag, Morten eller Hans Martin har helt skjønt hva som skjedde med Drømmere & Drankere, men må medgi at det låter ubedrøvelig. Her ligger kartet som viser vei (Riktignok er ikke brua over Vendelsund (som også er navnet på bussholdeplassen) tegnet inn, men den er der (banna bein!!) Klikk her for kart Det går buss fra Sandvika stasjon (705 linja) 18.56 og buss hjem fra Vendelsund til Oslo kl. 00.46. Kommer du med bil må du parkere litt før, på Søndre Brygge (verdens 4. dyreste parkeringsplass). Velkommen til Brønnøya 3. februar!

Frognerparken 8, juni 2006

Manpowers sommerfest

Tranby Pub, 16. juni 2005

Drømmere & Drankere avholdt sin sommerfest på Tranby Pub den 16 juni.